Mit ajándékozz egy szülinapi gyerekzsúrra?

Amikor gyermekünk óvodás, kisiskolás korba ér rengetegszer előfordul, hogy születésnapi zsúrra lesz hivatalos. Ilyenkor a szülő dolga, hogy ajándékot vásároljon az ünnepeltnek. A sok munka, óvodába, iskolába rohangálás, házimunka, gyermeknevelés és párkapcsolat mellett ez igen nem egyszerű feladat. Szerencsére ma már rengeteg bolt áll rendelkezésünkre, ahova be tudunk ugrani venni egy kis apróságot.

Azonban ha semmi időnk nincs, csupán annyi, hogy esténként felcsapjuk egy fél órára a laptopot, akkor remek lehetőség, ha rendelünk valamit. Gyors, praktikus, egyszerű és házhoz szállítják, tehát még el sem kell mennünk érte. Ha valami igazán ütősre vágysz, akkor azt javaslom, hogy vásárolj feliratos pólókat szülinapra. Melyik gyerkőc ne lenne oda a szuperhősökért vagy a hercegkisasszonyokért? A mesék, gyerekfilmek, szuperhősös filmek, rajzfilmek számtalan lehetőséget adnak nekünk az ötletelésre. És garantált, hogy ezt a szülinapos is imádni fogja. Nem csak a buliba, hanem utána otthon és az iskolába is tudja hordani, ahol büszkélkedhet újdonsült darabjával. Arról nem is beszélve, hogy szereztünk egy újabb ruhadarabot a gyereknek, amiben játszhat és amit összekoszolhat ezzel időt és pénzt spórolva a szüleinek.

Hát kinek nem éri meg tehát feliratos pólókat venni szülinapra? Javasolom, hogy csapd fel a számítógéped, böngéssz a webshopok kínálatai között és biztosan hamar meg fogod találni az ünnepelthez illő darabot.

feliratos pólókat szülinapra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkettő − hat =