Nagyker kapcsolat hatása a vendéglátásban

Egy vendéglátó nagyker, nagykereskedés számos előnnyel jár annak aki megfelelően tudja kiválasztani a beszállítóját. Ez jelentheti a különbséget a sikeres és csődbe jutó vendéglátóipari egység életében. Legyen az étterem, büfé, szálloda, bár vagy kávézó a nagykonyhai eszközök és kellékek hosszú távon kell hogy szolgálják a hely mindennapi működését. Természetesen emellett illeszkedniük és erősíteniük kell a hely által sugárzott életérzést is.

Hiába a tervezhetőség, hirtelen események mindig történnek. Így egy vendéglátó nagykernek képesnek kell lennie a folyamatos ütemezett ellátásra, de szükség esetén elég rugalmasnak és gyorsnak kell lennie az előre nem látható események megoldására is. A legjobban akkor járunk, ha minőségi termékeket vásárolunk, aminek az egyik legfontosabb jelző értéke a garanciavállalás a beszállító részéről. Lehet, hogy így valamivel többet fizetünk, de végső soron jobban járunk mintha az egész pénzünk elúszna egy hibás termék szérián.

vendéglátó nagyker

Ha nem vagyunk biztosak, hogy melyik vendéglátó nagykert válasszuk, akkor érdemes olyat keresni ahol mintadarabokat tudunk rendelni, így láthatjuk a termék minőséget az elköteleződés előtt. További kevésbé ismert trükk, ha olyan beszállítóval szerződünk aki kizárólag vendéglátóipari vállalkozásokkal szerződik. ez garantálja a profizmust és hogy nem fog a figyelme kis magánszemély megrendelőkre terelődni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.