CivilJob kezdőoldal

Fizetett állások, önkéntes pozíciók
a civil szektorban

 Loader...

Küldetésünk

Összekötni azokat, akik azonos ügy mögé szeretnének állni
 

A CivilJob célja, hogy közvetítő platformot képezzen a civil szervezetek és a vállalati önkéntes programok között, a magánszemélyek számára pedig a civil szektorban hirdetett álláslehetőségeket és önkéntes pozíciókat tesz közzé.

 

Átalakítani az önkéntességről való gondolkodást

 

Kiemelt célunk a pro bono, azaz a szakértelmen alapuló önkéntesség népszerűsítése, különösen a vállalatokkal való együttműködésben. A legtöbb vállalati önkéntes program véletlenszerűen érkező megkeresésre épül, amelyekben az értékes, képzett munkaerő szaktudása nem használható ki. Miért fessen kerítést a programozó, amikor ugyanannyi órában a szaktudásával is önkénteskedhetne?

 

Optimalizálni az erőforrásokat, növelni a valós társadalmi hatást

 

Mind a civilek, mind a vállalati oldal igénye, hogy a befektetett erőforrásaik tényleges társadalmi hatást hozzanak létre. Ahhoz, hogy ez létrejöhessen, a CSR programokat jelenleg jellemző ad hoc ötletek helyett végiggondolt programokra, a civil szervezetek részéről pedig erősebb megvalósító szemléletre van szükség.

A CivilJobon keresztül azt szeretnénk könnyen elérhetővé tenni, hogy a vállalati önkéntes programok egy-egy számukra fontos ügyet képviselő civil szervezet problémaismeretéhez és szaktudásához kapcsolódhassanak, és együtt mérhetően nagyobb társadalmi hatást hozzanak létre.

 


 
  Keresés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Álláskeresőknek
Civil szervezeteknekVállalati CSR