CivilJob kezdőoldal

Fizetett állások, önkéntes pozíciók
a civil szektorban

 Loader...

Civil szervezet vagyok

CivilJob - Állásportál a civilek igényeire szabva

 
A CivilJob jelenlegi célja, hogy nyílt csatornát teremtsen a civil szervezetek munkaerőigénye és a társadalmi ügyek mellett elkötelezett, civil szféra felé nyitott munkavállalók és önkéntesek számára.

A civil szervezetek és a mögöttük álló társadalmi ügyek némileg más megközelítést, más hangsúlyt igényelnek, mint egy átlagos álláshirdetés. Az ügy iránti szervezeti és személyes elkötelezettségnek és az ebben való egyetértésnek legalább akkora szerepe van, mint a szakmai megfelelőségnek. A munkáltató és munkavállaló "egymásra találásához" sokkal nyitottabb kommunikációra van szükség.


Hirdess ingyen

Szervezeti regisztrációval ingyen adhatsz fel álláshirdetést, amely a Profession által üzemeltetett Jobmonitor oldalon is közvetlenül megjelenik.
Szervezeti profilod segítségével bemutathatod tevékenységedet, hogy azok az álláskeresők találjanak meg, akik tényleg illenek a szervezetedhez és a választott társadalmi ügyhöz.
Ajánljuk, hogy az adatlapod kitöltésekor ne a minimumra szorítkozz: engedd, hogy láthatóvá váljon a csak rád jellemző küldetés, a szervezeti célkitűzések, minden, amiről azt gondolod, hogy ezzel várjátok a hozzátok érkező munkavállalót. Keresd a nektek ideális munkatársat, de adj meg elég adatot ahhoz, hogy ez a munkatárs rátok ismerhessen!
 

Keress önkéntest

Ha álláspiac és civil szektor, nem lehet megfeledkezni az önkéntességről. Hirdess meg önkéntes pozíciókat, az álláskeresők közül a keresés időtartama alatt sokan nyitottak az önkéntességre! A Professionnel való közös együttműködésünk lehetővé teszi számodra, hogy nagyobb felületen érd el a megfelelő célcsoportot. A nálunk meghirdetett önkéntes pozíciók automatikusan kikerülnek a Profession oldalára is. 
 

Regisztráció Hirdetés feladása
 
 

Tovább is lesz


A CivilJob még nem teljes, nemsokára kiegészül egy olyan szolgáltatással, amely egy felkészült civil szervezetnek nagyon komoly értéket tesz hozzáférhetővé.
Tudásalapú (pro bono) önkéntességet koordináló szolgáltatásunk a vállalati önkéntesprogramokat, ezzel együtt a vállalatok magasan képzett munkatársait köti össze a civil szervezetek kompetencia- és szaktudásigényével (pl. pénzügy, informatika, marketing...). A vállalatok CSR tevékenységen belül szervezett önkéntes programjainak közvetlen részese lehetsz. 


Segíts a fejlesztésben!

Töltsd ki igényfelmérő kérdőívünket, hogy tudjuk, mire van szükséged, és pro bonoval kapcsolatos híreinkről első kézből értesülhess!


Pro bono

A pro bono önkéntes lehetőségek meghirdetése hamarosan elérhető lesz portálunkon. Köszönjük türelmed és kérünk látogass vissza később!
 
 
  Keresés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Álláskeresőknek
Civil szervezeteknekVállalati CSR