CivilJob kezdőoldal

Fizetett állások, önkéntes pozíciók
a civil szektorban

 Loader...

Állás:ÖnkénteskoordinátorHirdető: TÁRSASÁG A SZABADSÁGJOGOKÉRT


Ceginfo:   Több infó...


Elvárások

Feladat: A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) Magyarország egyik legmeghatározóbb jogvédő civil szervezete önkénteskoordinátort keres! Az önkénteskoordinátor főbb feladatai: - a TASZ önkéntes menedzsment stratégiájának kialakításában és végrehajtásában való részvétel és annak koordinálása - a TASZ népszerűsítése, programjainak szervezésében aktív részvétel Önkéntesek toborzása és megtartása új önkéntesek toborzása önkéntes motivációs rendszer kidolgozása önkéntes találkozók szervezése, lebonyolítása visszacsatolási, értékelési rendszer kidolgozása - a TASZ láthatóságának növelése nyári rendezvényeken, fesztiválokon részvétel egész évben a TASZ programjaihoz kapcsolódó rendezvényeken részvétel, önkéntesek mozgósítása - a TASZ kampányainak, programjainak, fundraising eseményeinek támogatása - a szervezet költségvetésének elkészítésében való részvétel a kommunikációs vezető utasításai alapján.


Elvárások: Feltétel: elkötelezettség témáink és értékeink iránt, rendezvényszervezési és programszervezési gyakorlat, társalgási szintű angol nyelvtudás, vonatkozó szakmai gyakorlat, jó fogalmazókészség, proaktivitás és kreativitás. Előnyt jelent: szakirányú felsőfokú végzettség, civil szervezetnél szerzett tapasztalat. Kérjük, hogy szakmai önéletrajzodat és motivációs leveledet Kapronczay Stefániának, a TASZ ügyvezető igazgatójának az allas@tasz.hu címre küldd el. Kérünk, hogy a fizetési igényed feltüntetése mellett a leveledben tömören foglald össze vonatkozó tapasztalataidat és jelezd a TASZ értékei iránti elkötelezettségedet. A beérkezett önéletrajzok alapján személyes meghallgatást tartunk a június 26-i héten.


Amit kínálunk: Miért csatlakozz hozzánk: Azért a szabadságért, függetlenségért és inspiráló intellektuális környezetért, amit a TASZ nyújt! Mert végre igazán tehetsz valamit a demokrácia és az emberi jogok védelme érdekében, amire rég volt akkora szükség, mint most!


Részletek

Munkavégzés helye: Budapest


Várható munkakezdés: 2017-07-03


Munkaidő: heti 20 óra, rugalmas időbeosztás


Távmunkában végezhető?: Nem


Jelentkezési adatok

Jelentkezési határidő: 2017-06-25
Regisztráció nélkül:
Jelentkezéseket a allas@tasz.hu e-mail címre várjuk!


Regisztrált felhasználóknak: 
  Keresés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Álláskeresőknek
Civil szervezeteknekVállalati CSR